O nama

Klub Budimlija

Klub Budimlija osnovan je 2000. godine kao zatvoreno letovalište zaposlenih u matičnoj kompaniji “DIV COMPANY”, a 2012. je otvoren za javnost.

Danas predstavljamo jedno od najpopularnijih odmarališta u Srbiji. Naši gosti su porodice sa decom, avanturisti svih uzrasta i godina kao i sportski klubovi, udruženja, sindikati itd.

Od početka letnje sezone 2016. godine, pored već postojećih bungalova, u funkciji su i dve vile sa ukupno 14 soba i 4 apartmana. Takodje, u okviru našeg kluba nalazi se restoran, kafić, bazen, aqua park, dečja igraonica, mini zoo vrt, travnati teren za fudbal, tereni za odbojku, košarku i rukomet. U slučaju potebe, našim gostima na raspolaganju naćiće se i velika sala za seminare i sastanke. 

O zaseoku

Zaseok Budimlija nalazi se na 5 kilometara od centra Loznice u podnožju planine Gučevo, a naziv nosi po istoimenom potoku koji protiče kroz naš klub. U samom selu još uvek ima dosta mladih koji su mahom zaposleni u Klubu Budimlija ili našoj matičnoj firmi DIV Company, isto važi i za one malo starije. 

Tokom istorije mnogo bitnih puteva prolazilo je kroz Budimliju, a jedan od najvažnijih jeste onaj koji je služio za transport rude iz rudnika Zajača pa sve do Jadranskog primorja. 

!--