Paraglajding

Polazak: iz Budimlije ili Loznice

Plan izleta: Odlazak na vrh planine Gučevo gde se nalazi uzletište za paraglajdere. Zatim slede pripreme za let koje podrazumevaju proveru opreme, detaljno upućivanje polaznika u sve segnemte poletanja, leta i sletanja, kao i provera detalja vezanih za sigurnost putnika i pilota.Trajanje leta od 10 do 20 minuta. U zavisnosti od vremenskih uslova. Tokom toplih dana let traje duže i bez problema se može u vazduhu provesti do 20 minuta. Sletanje u Banji Koviljači.

Okvirno vreme trajanja celog izleta oko 3 sata. Minimalnan broj polaznika: 1

Detaljan opis: Ljubitelji adrenalinskih i ekstremnih sportova imaju priliku da iskuse nezaboravan let paraglajderom iznad planine Gučevo, Banje Koviljače i reke Drine. Naši gosti koji uživaju u avanturama leteće zajedno sa profesionalnim, licenciranim pilotom paraglajdera, u idealnim vremenskim uslovima i na profesionalnoj opremi koja garantuje bezbednost.

Let počinje na popularnom uzletištu na vrhu Gučeva. Ova pozicija pruža potrebnu čistinu, dobre vremenske uslove i fantastičan pogled na šumom prekrivene padine planine, grad Loznicu, Republiku Srpsku i prelepu Banju Koviljaču gde se let i završava. Inače, paraglajding je jedan od najlakših i najjednostavnijih načina da se ostvari san o letenju. Sa našeg Gučeva poletanje je lagano i bezbedno, nema turbulentnog leta ili rizičnog sletanja.

 

!--